Over Wolfshuisje

Wolfshuisje is een prachtige particuliere vakantiewoning in het buitengebied van Winterswijk. 

Als je bij ons komt genieten van een paar dagen rust, zorgen we dat het je aan niks ontbreekt. De bedden zijn opgemaakt en koffie en thee staan voor je klaar. Het huisje is voorzien van allerlei faciliteiten, zoals een vaatwasser, een oven, een wasmachine en droger, een dvd-speler en wifi. Er is schoteltelevisie met een uitgebreid zenderaanbod, waaronder Fox Sports Live. Er staan heel veel puzzels, speelgoed (waaronder playmobile en een houten treinbaan) en spelletjes. In de kast staan tientallen dvd's voor zowel kinderen als volwassenen. 

De zes slaapplaatsen zijn verdeeld over drie slaapkamers. In de grote slaapkamer staat een lits-jumeaux van 180x200, in een van de kleinere slaapkamers een tweepersoonsboxspring van 160x200 en in de andere slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden van 90x200. Er is een inklapbaar campingbedje met extra matras beschikbaar voor de kleinste gasten. 

Het huisje ligt middenin de natuur, tussen het Rommelgebergte en het Korenburgerveen. Buiten in de tuin vliegen roodborstjes en meesjes af en aan. Een eekhoorn komt elke dag kijken of er nog nootjes te halen zijn. Het dorp Winterswijk met al haar faciliteiten is op fietsafstand. In onze schuur staan fietsen die je kunt gebruiken.

Kom in je eentje, met vrienden of met je hele gezin helemaal tot rust. 

We hopen dat je met veel plezier rondkijkt op onze website. Suggesties horen we graag. In overleg met ons is veel mogelijk, bel of mail gerust als je speciale wensen hebt. 

Neem ook eens een kijkje in ons gastenboek of op onze facebookpagina

 

Hartelijke groeten van Ferry en Monique